HVE2024 Jasper Groen Deelnemers

De noodzaak van transitie in de zorg (patiënten aan het woord)

Luister naar de persoonlijke ervaringen van Annelien Oosterbaan, Harry Verbunt en Otwin van Dijk over waarom de transitie in de zorg essentieel is.

  • Annelien Oosterbaan (leeft met de ziekte Parkinson) benadrukt dat de transitie in de zorg moet plaatsvinden door de patiënt in de regierol te plaatsen.
  • Harry Verbunt (leeft met kanker) en legt de nadruk op de digitale transformatie in de zorg, met name gericht op het gebruik van big data en precisiegeneeskunde.
  • Otwin van Dijk (leeft met een Dwarslaesie) pleit voor een bredere kijk op gezondheidszorg en benadrukt het belang van inclusiviteit en een brede creatieve benadering om de gezondheidszorg toegankelijker te maken voor iedereen.

Wij danken Annelien, Harry en Otwin hartelijk voor hun waardevolle bijdragen en perspectief. Deze video werd vertoond tijdens de opening en aftrap van Het Health Valley Event op 21 maart 2024 in Pathé Nijmegen. Met het thema "Transition in Healthcare markeerde deze editie de 15e jubileumeditie als hét meest vooruitstrevende zorginnovatie event van Nederland en tevens dé ontmoetingsplaats voor iedereen die betrokken is bij innovaties, business en wetenschap in de Life Sciences & Health sector.

Ontdek het Health Valley Event 2024 door het ontroerende lied van Collin Hoeve. Dit lied, speciaal geschreven voor het evenement, raakt de kern van de transitie in de zorg met precisie en biedt een diepgaande blik op de innovaties en veranderingen binnen de gezondheidszorg. Laat je inspireren door de toekomstvisie die tijdens dit evenement is gepresenteer

Delen: LinkedIn logo