Health Valley Event 2023 registratie geopend

Save the date! Na het succes van voorgaande edities wordt het Health Valley Event 2023 (HVE) op 30 maart in Nijmegen actueler dan ooit. We bereiden een 1-daags programma voor, dat in het teken staat van de gezondheidszorg in beweging. Er liggen kansen die we vandaag moeten grijpen om de zorg van morgen beter te maken!

We gaan aan de slag met:

  • Betaalbare en toegankelijke zorg
  • De noodzaak van preventie
  • Passende zorg
  • En nog veel meer actuele thema’s…

In één dag ben je bijgepraat over de laatste trends en ontwikkelingen, bieden we je unieke netwerkkansen om samen verder te bouwen en ga je aan het einde van de dag naar huis met nieuwe inspiratie. Join the transition!

Early Bird tickets

Tot en met 31 januari 2023 betaal je slechts € 349,- voor je ticket. Je ontvangt een lunch, diner en volledig toegang tot alle sessies, beursvloer en 1-1 matchmaking mogelijkheden. Je kunt je ticket registreren op de event website
* Partner van Health Valley? Begin januari ontvang jij als partner van Health Valley jouw gratis codes behorende bij jouw partnerpakket.

Profilering & sponsoring

Heb je interesse om jouw bedrijf of organisatie te presenteren op de dynamische beursvloer, tijdens één van de vele sessies of wil je op een andere manier gebruik maken van de profilerings-mogelijkheden op het HVE? Bekijk het complete aanbod van profileringsmogelijkheden.

Kortom, het (#HVE2023) Health Valley Event 2023 wil je niet missen! Meer informatie vind je op www.healthvalleyevent.com.

Delen: LinkedIn logo