Averna 1920X900 Headers Medical

Profiteer van één aanspreekpunt voor de validatie van uw medische device

Verlaag het risico van medische device validatie en naleving van de regelgeving met Averna, test- en automatiseringspartner voor al uw kwaliteitsvraagstukken. Wij zijn het aanspreekpunt voor betere productontwikkeling, productie en medische validatie. Dit dankzij onze uitgebreide expertise en ervaring op dit gebied. Profiteer van meer dan 300 in-house ingenieurs die zijn gespecialiseerd in visioninspectie, active alignment, RF-test inclusief BLE, elektrische testen, robotica, end-of-line testen en testautomatisering.

Met meer dan 20 jaar test-, meet- en automatiseringservaring op het gebied van life sciences bieden wij het unieke voordeel uw kwaliteit te verbeteren in elk stadium van de productlevenscyclus. Vereenvoudig uw IQ/OQ/PQ processen met onze uitgebreide en georganiseerde documentatie.

Wij zorgen ervoor dat uw product zijn kwaliteit- en performancedoelstellingen behaalt en sneller op de markt komt. Want de experts van Averna zijn beschikbaar vanuit 9 wereldwijde kantoren of bij u op locatie. Ontdek wat het werken met een one-stop-shop kwaliteitspartner uw bedrijf kan bieden. Profiteer van onze test- en processtandaardisatie om sneller betere en veiligere producten te maken, ga naar https://www.averna.com

Delen: LinkedIn logo