Warm-Up Health Valley Event 2023

Type event: exclusief voor partners
Datum: 29 maart 2023
Tijd: 17.00 - 18.30 uur
Organisatie: Health Valley Netherlands, Gemeente Nijmegen
Deelname:
Aantal aanmeldingen: 38
Locatie:
Lola’s bar, Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent
Hertog Eduardplein 4
6663 AN Nijmegen
Event header

Aan de vooravond van het Health Valley Event op 30 maart 2023 in Pathé Nijmegen, organiseren we exclusief voor onze partners en internationale gasten die zich hebben geregistreerd voor het Health Valley Event een speciale matchmaking borrel in Lola’s bar bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent.

Om jouw komst naar en verblijf in Nijmegen voor #HVE2023 zo prettig en zinvol mogelijk te maken, bieden we in samenwerking met de gemeente Nijmegen deze warm-up aan, zodat je alvast in de stemming kunt komen om samen de gezondheidszorg (meer) in beweging te brengen. Voorwaarde voor deelname aan deze borrel, is dat je jezelf ook hebt geregistreerd voor het Health Valley Event op 30 maart.

Partners van Health Valley kunnen (afhankelijk van hun abonnement) gratis en/of met korting tickets registreren voor het Health Valley Event 2023. De (bij ons bekende) primaire contactpersoon per partnerorganisatie is hierover in de eerste week van januari 2023 geïnformeerd. Aanmelden kan op healthvalleyevent.com. Tickets zijn inclusief entree, drinks, lunch, borrel en parkeren op donderdag 30 maart bij Pathé Nijmegen.

Ben je geregistreerd als #HVE2023 deelnemer en wil je naar deze unieke warm-up bijeenkomst komen? Meld je dan via het formulier hieronder aan voor de netwerkborrel van woensdag 29 maart in Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent.

Warm-Up Health Valley Event 2023 wordt georganiseerd en gesponsord door:

Aanmelden: