Healthvalley Partnerpakketten Bedrijven Organisaties

Partner aanbod bedrijven

Wij werken dagelijks aan het verder versterken van hét zorginnovatienetwerk van Nederland. Dit doen we omdat we geloven dat technologische innovaties in de zorg eraan bijdragen om mensen langer gezond te laten leven.

We geloven dat technologische innovaties in de zorg eraan bijdragen om mensen langer gezond te laten leven. Daarom nodigen we jou als ondernemer actief in de zorg uit om partner te worden

Of je nu een startende zorgondernemer bent of al vele jaren een succesvolle onderneming runt, wij zorgen dat jij contact krijgt met die partijen in de health sector die voor jouw dienst of product nodig zijn om verder te komen. Ook helpen we jou om de weg te vinden bij zorgaanbieders, zorgverzekeraars, kennisinstellingen en andere ondernemers. We geven advies en actuele informatie over calls bij fondsen en subsidies. En dankzij je partnerschap met Health Valley krijg je zicht op relevante (inter)nationale netwerken.

Partner worden doe je hier! Wil je liever vrijblijvend kennismaken met wie we zijn of wat we jou kunnen bieden, neem dan contact op met één van onze innovatiemanagers! 

Jouw voordelen van ons aanbod:

Connect

  • Rechtstreekse verbinding in ons sterke netwerk van corporates, MKB, scale ups, start ups en studenten.
  • Verbinding in ons netwerk van zorgaanbieders, uiteenlopend van ggz, ziekenhuizen tot organisaties in het sociaal domein.
  • Gebruikmaken van onze kennis op het gebied van business development, zorginnovaties en aansluiting in samenwerkingsverbanden tussen bedrijven en zorgaanbieders .
  • Gebruik maken van ons nationale en Europese (subsidie- en kennis)netwerk.
  • Exclusieve toegang tot ons jaarlijkse For Partners Only event.
  • Gratis toegang tot ons jaarlijkse Health Valley Event.

Challenge

  • Advies en begeleiding bij onderwerpen die specifiek voor jou als ondernemer relevant zijn.

Grow

  • Volop mogelijkheden om gebruik te maken van business development.
  • Belangenbehartiging en voorrang in consortiumvorming bij projecten, deelname aan georganiseerde trips naar nationale en internationale events, (inter)nationale projecten en handelsmissies.

Pakketprijzen

Prijzen zijn per kalenderjaar en exclusief btw.
Stap je vóór 1 juli 2024 in, dan betaal je de volledige partnerbijdrage.
Stap je na 1 juli 2024 in, dan betaal je helft van de partnerbijdrage m.u.v. de startersbijdrage Genoemde bedragen zijn excl. 21% btw en worden jaarlijks geïndexeerd.

Starter (<3 jaar ingeschreven KvK) € 260,-
Basis (<10 mw) € 860,-
Brons (<50 mw) € 1.420,--
Zilver (<250 mw) € 2.860,-
Goud (>500 mw) € 5.700,-
Platina € 16.000,-

Partner worden doe je hier! Wil je liever vrijblijvend kennismaken met wie we zijn of wat we jou kunnen bieden, neem dan contact op met één van onze innovatiemanagers!