Healthvalley Partnerpakketten Zorgaanbieders

Partner aanbod zorgaanbieders

Wij werken dagelijks aan het verder versterken van hét zorginnovatienetwerk van Nederland. Dit doen we omdat we geloven dat technologische innovaties in de zorg eraan bijdragen om mensen langer gezond te laten leven.

We geloven dat technologische innovaties in de zorg eraan bijdragen om mensen langer gezond te laten leven. Daarom nodigen we jou als zorgaanbieder uit om partner te worden.

In ons netwerk bevinden zich ondernemers met technologische producten of diensten, die interessant kunnen zijn voor jouw organisatie. Vertel ons jullie uitdagingen en wij zoeken partners die aan de oplossing kunnen bijdragen. We zijn goed in het selecteren van samenwerkingspartners voor grote en kleine projecten. We ondersteunen je daar graag bij. Elke aangesloten zorgorganisatie heeft veel (innovatie)kennis in huis. We ontsluiten deze graag met elkaar maar ook met marktpartijen zodat zij beter zicht krijgen op de werking van zorgorganisaties.

Partner worden doe je hier! Wil je liever vrijblijvend kennismaken met wie we zijn of wat we jou kunnen bieden, neem dan contact op met één van onze innovatiemanagers! 

Jouw voordelen van ons aanbod:

Connect

  • Rechtstreekse verbinding in ons sterke netwerk van corporates, MKB, scale ups, start ups en studenten.
  • Verbinding in ons netwerk van zorgaanbieders, uiteenlopend van ggz, ziekenhuizen tot organisaties in het sociaal domein.
  • Gebruikmaken van onze kennis op het gebied van business development, zorginnovaties en aansluiting in samenwerkingsverbanden tussen bedrijven en zorgaanbieders .
  • Gebruik maken van ons nationale en Europese (subsidie- en kennis)netwerk.
  • Exclusieve toegang tot ons jaarlijkse For Partners Only event.
  • Gratis toegang tot ons jaarlijkse Health Valley Event.

Challenge

  • Inventarisatie van mogelijke challenges in jouw organisatie.
  • Matchmaking bij consortiumvorming voor de oplossing(srichting) van de challenge.

Grow

  • Kortdurende begeleiding bij innovaties.
  • Belangenbehartiging en voorrang in consortiumvorming bij projecten, deelname aan georganiseerde trips naar nationale en internationale events, (inter)nationale projecten en handelsmissies.

Pakketprijzen

Prijzen zijn per kalenderjaar en exclusief btw.
Stap je vóór 1 juli 2024 in, dan betaal je de volledige partnerbijdrage.
Stap je na 1 juli 2024 in, dan betaal je helft van de partnerbijdrage.
Genoemde bedragen zijn excl. 21% btw en worden jaarlijks geïndexeerd. 

Brons (<50 mw) € 1.420,-
Zilver (<250 mw) € 2.860,-
Goud (>500 mw) € 5.700,-
Platina € 16.000,-

Partner worden doe je hier! Wil je liever vrijblijvend kennismaken met wie we zijn of wat we jou kunnen bieden, neem dan contact op met één van onze innovatiemanagers!