Bayer

logo Bayer
Website: www.bayer.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Research & Development
KvK nummer: 30048949
Careers: Jobs

Adres

Energieweg 1
3641 RT
Mijdrecht
Nederland
Bayer 1440X590

Door biologie, chemie en digitale tools slim te combineren versnellen we innovatie in de landbouw. Zo garanderen we een goede oogst voor landbouwers en gezonde producten van goede kwaliteit voor consumenten.

We hebben in Nederland meerdere locaties voor groenteveredeling, waar onze veredelaars werken aan onder meer heerlijke tomaten, kleurrijke paprika’s en gezonde broccoli.

Onze producten zijn bovendien gericht op het mogelijk maken van duurzame landbouw: we helpen planten gezond te blijven. En dat doen we ook door ze te beschermen tegen ziekten en plagen.

Bij de divisie Pharmaceuticals ontwikkelen, maken en verkopen we geneesmiddelen die door de arts worden voorgeschreven. We streven ernaar altijd betere resultaten voor patiënten te bereiken en tegelijkertijd te voldoen aan de eisen en wensen van patiënten, artsen, beleidsmakers en zorgverzekeraars.

Tot deze divisie behoort ook de business unit Radiologie. Deze afdeling brengt diagnostische apparatuur en de bijbehorende contraststoffen op de markt.

Ten slotte is Bayer in de Benelux ook verantwoordelijk voor klinisch onderzoek naar nieuwe medicijnen of toedieningsvormen, in samenwerking met ziekenhuizen en onderzoeksinstellingen.

Bayer ontwikkelt geneesmiddelen op het gebied van cardiologie, oncologie, women’s health, hematologie en ophtalmologie (oogheelkunde).

Afbeelding van Helma van den Hurk

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Helma van den Hurk Innovatiemanager