Beeliners

logo Beeliners
Website: www.beeliners.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Bouw en elektrotechniek, Consulting, Diagnostica, Domotica, eHealth, Medical devices, Research & Development, Robotica
KvK nummer: 76003957

Adres

Haaksbergerstraat 67
7554 PA
Hengelo
Nederland

Social

Innovation Idea Riccardo Annandale 7E2pe9wjl9m Unsplash

Samenwerken aan jouw innovatie

Van innovatief idee tot werkend prototype 

Productrealisatie

Bij productontwikkeling gaat het vaak om een productmodificatie, verbetering of innovatie. Je wilt dit product afzetten in een bestaande of nieuwe markt. De eerste stap is de eisen van de markt omzetten in productspecificaties. Beeliners is de juiste partner om samen met jou het product op de markt te brengen.

Software Ontwikkeling

Samen kijken we naar jouw ideeën en producten. We gaan na welke software er ontwikkelt dient te worden. Hierbij kun je denken aan een mobile/web/desktop applicatie of API backend. Vervolgens gaan wij jouw keuze uitwerken tot een innovatief product. Dat maakt van Beeliners de juiste partner om samen met jou de software te ontwikkelen.

Advies en strategie

Een innovatief product brengt veel nieuwe kansen en mogelijkheden met zich mee. Wanneer je een nieuw product wil ontwikkelen, krijg je te maken met een aantal factoren die bepalend kunnen zijn voor jouw succes. Beeliners staat graag voor je klaar met passend advies. Wij werken samen met jou om jouw product op de markt te krijgen.

Afbeelding van Casper Smeets

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met: