Bureau Zorgmarketing

logo Bureau Zorgmarketing
Website: www.bureauzorgmarketing.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Marketing & communicatie advies
KvK nummer: 63150131
Careers: Jobs

Adres

Blankenstein 143
7943 PE
Meppel
Bureau Zorgmarketing Kantoor

Over ons

U weet wie u bent en waar u naartoe wilt, maar hoe? Hoe gaat u uw weloverwogen strategie in de praktijk brengen? Bureau Zorgmarketing luistert, overlegt, vraagt en denkt met u mee, totdat we er samen zeker van zijn dat we de juiste manier hebben gevonden om de doelgroep te overtuigen van uw boodschap. Bureau Zorgmarketing heeft ruime ervaring met het produceren van middelen en het formuleren van uw boodschappen in de zorgmarketing. We kunnen samen met u een strategie ontwikkelen en u adviseren over hoe u zich presenteert; Bureau Zorgmarketing is uw partner van begin tot eind.

Onze diensten

Bureau Zorgmarketing biedt een zeer divers pakket aan diensten. U kunt bij ons terecht voor onder andere Strategie & Advies, Positionering & Reputatie, online marketing en gebruik maken van onze salesboosters.

Strategie & Advies
Communicatie draait om meetbare doelen stellen en een plan opstellen om deze doelen te bereiken. Dat is geen kwestie van af en toe een foldertje of nieuwsbrief, maar een continu proces; communicatie vindt plaats op strategisch niveau.

Positionering & Reputatie
Voor dat onderscheiden is het noodzaak om goed te analyseren hoe u ervoor staat; wat bestaande en potentiële klanten zien als ze naar u kijken en hoe u deze doelgroepen benadert.

Online Marketing
Binnen online marketing volgen ontwikkelingen en trends elkaar razendsnel op. Afgelopen jaren hebben veel zorgorganisaties de eerste stappen gezet in online marketing, met diverse doeleinden. Ongeacht het doel is vindbaarheid en zichtbaarheid belangrijk voor het succes van online marketing. Bureau Zorgmarketing adviseert over de rol van online marketing en communicatie binnen uw zorgorganisatie. Samen met u bepalen we de strategie om de zichtbaarheid en vindbaarheid van uw organisatie online te vergroten. Door onze ruime ervaring in de gezondheidszorg kennen wij de doelgroep en spreken wij de taal.

Salesbooster
Klaar voor een nieuwe impuls? Bureau Zorgmarketing heeft de beste mensen in dienst om zorgorganisaties en toeleveranciers in de zorg op een frisse manier naar het nu en naar de toekomst te laten kijken. Heb jij behoefte aan een frisse blik? Maak dan gebruik van onze salesbooster. Een salesbooster is iemand die met andere ogen kijkt naar hoe je als zorgorganisatie en toeleverancier van de zorg kunt inspelen op veranderingen. Iemand die én de zorgwereld kent én een topper is op het gebied van marketing en communicatie. Een jong professional die met veel enthousiasme en flair jouw organisatie een boost geeft!

Afbeelding van Janneke van der Linden

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Janneke van der Linden Communicatieadviseur online