Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ)

logo Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ)
Website: www.cwz.nl
Organisatietype: Zorginstelling
Specialisatie: Algemeen Ziekenhuis
KvK nummer: 41055664
Careers: Jobs

Adres

Weg door Jonkerbos 100
6532 SZ
Nijmegen
Nederland
CWZ Webshare 00819

Samen maken we het verschil

CWZ is één van de 27 topklinische opleidingsziekenhuizen in Nederland. Al meer dan 165 jaar zijn wij hét ziekenhuis van de regio Nijmegen.

CWZ is een modern, topklinisch ziekenhuis in de regio Nijmegen. Met een hoog niveau van kennis en kunde levert CWZ uitstekende zorg. 
Onze 4000 medewerkers en vele vrijwilligers vormen een inspirerende omgeving voor iedereen die er werkt. In onze organisatie dagen we je uit om voor het best mogelijke te gaan. Ambitie en enthousiasme gaan hierbij hand in hand.

Persoonlijk

De lijnen zijn kort, bekende en onbekende collega’s zijn makkelijk te benaderen en de sfeer is informeel. Bij CWZ is er oog voor de mens. Dat persoonlijke zie je in de directe zorg, waar onze betrokkenheid enorm wordt gewaardeerd. Als medewerker draag je hieraan bij in elk contact met de patiënt. Maar ook in functies zonder direct patiëntencontact leveren CWZ’ers een bijdrage aan deze persoonlijke sfeer.

Zoals we omgaan met patiënten, zo gaan we om met elkaar. Als werkgever wil CWZ je bieden wat voor jou belangrijk is. Zoveel mensen, zoveel verschillen. De persoonsgerichte aandacht voor medewerkers klinkt door in de secundaire arbeidsvoorwaarden. In het persoonlijke advies over jouw loopbaan. En in het grote aanbod van interne opleidingen die passen bij jouw werk en ontwikkeling.

Samen meer mogelijk

Welke functie we ook hebben: we zijn vakbekwaam, vaardig en professioneel. Ook buiten CWZ liggen er kansen. Zo werken we nauw samen met collega ziekenhuizen en andere externe organisaties. We wisselen kennis uit en leiden jonge mensen op. We verbeteren samen zorgtrajecten en helpen elkaar innoveren. Buiten de geijkte kaders durven kijken past daarbij. Onze open blik naar de buitenwereld biedt voordelen voor patiënten én kansen voor medewerkers. Samen maken we elkaar sterker, samen maken we meer mogelijk.

Afbeelding van Egbert-Jan Bogels

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Egbert-Jan Bogels