Iboyatraining

logo Iboyatraining
Website: www.iboyatraining.com
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Gezondheid & Welzijn
KvK nummer: 34172832

Adres

R.J.H. Fortuynstraat 144
1019 WK
Amsterdam
Nederland

Social

Iboya Triz DSC4537 1

Iboya Triz: een ervaren holistisch personal trainer, bewegingsspecialist en lifestyle coach

Geniet van elke dag, focus op positieve dingen, leef je droom, houdt je lichaam en geest sterk en gezond, dat is ‘welzijn.

Mijn visie is om het lichaam vanuit de kern naar buiten werkend functioneel sterk te maken met de juiste techniek en houding voor het dagelijkse leven of voor een bepaalde sport. Hierbij pas ik methodes, technieken en opvattingen van de dans, de topsport en de wetenschappelijke wereld toe. Ik kwam erachter dat sommige technieken van de danswereld functioneler waren en bepaalde methodes uit de sportwereld weer stukken gezonder waren.

Op mijn pad leerde ik hoe belangrijk de rol van hormonen en juiste voeding voor een gezonde geest en lichaam is. Van al het goede heb ik een onderbouwde fusie gemaakt wat tot zeer resultaat gerichte trainingen en dus daadwerkelijke resultaten heeft geleid.

Al binnen 5 trainingen voelen mensen zich energieker, sterker en verdwijnen eventuele fysieke klachten. Binnen mijn proces heb ik mij voortdurend laten toetsen door gerenommeerde fysiotherapeuten, manuele artsen, fysiologen en diverse erkende cursussen.

Afbeelding van Helma van den Hurk

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Helma van den Hurk Innovatiemanager