Infi Nijmegen

logo Infi Nijmegen
Website: infi.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: ICT
KvK nummer: 83141499
Careers: Jobs

Adres

Groenestraat 294
6531JC
Nijmegen
Nederland

Social

Infi Header

Je hebt plannen voor een grensverleggend nieuw reis-platform. Of voor een state-of-the-art-scholings app. Je wilt de horeca, retail- of bouwwereld op z’n kop zetten. Waar vind je dan die intelligente en communicatieve web- en app-bouwers? Wie kan jouw strategisch partner en CTO zijn? We make it real. Infi. 

Infi + jij = Wij. Jij wilt het allerbeste. Net als wij. Samen dragen we de verantwoordelijkheid om tot een applicatie te komen waarmee jij het gaat maken.

Wij hebben van onze hobby ons werk gemaakt.
Wij zijn van kinds af aan gefascineerd door techniek, en nog steeds niet te oud om te leren. Infi is de plek waar we deze passie dagelijks met elkaar delen. In ons werk staat onze liefde voor techniek centraal.

Wij willen relaties, geen one night stands.
Wij geloven in de kracht van langdurige en gelijkwaardige relaties. Gezonde samenwerking waarin iedereen eerlijk, transparant, en integer is. Bij ons is niemand koning, maar iedereen collega. We zorgen voor elkaar, we helpen elkaar, maar we durven ook kritisch te zijn en elkaar uit te dagen.

Wij willen weten waar we het voor doen.
Onze klanten vertrouwen volledig op onze techniek. Wij willen hen volledig doorgronden en samen zoeken naar de beste weg naar succes. Wij dromen hun droom en liggen wakker van hun problemen. Samen groeien is waar wij het voor doen.

Wij zijn mensen.
Met goeie grappen, stevige baaldagen, doorwaakte nachten, en geniale ingevingen. Wij hebben ontzettend veel plezier in de dingen die we doen. Omdat het technisch uitdagend is, omdat het zo gezellig is, omdat we elke dag nieuwe dingen leren of omdat het zo’n mooi product aan het worden is. Dat plezier voel je als je met ons werkt.

Afbeelding van Pim van der Hoorn

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met: