Music4Five

logo Music4Five
Website: www.music4five.com
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: eHealth
KvK nummer: 69070083

Adres

Postbus 123
6680 AC
Bemmel

Social

Music4five

Muziek als Medicijn: Effectief maar niet eenvoudig

Muziek als Medicijn is aantoonbaar effectief. Patiënten ervaren minder pijn, stress, angst en slapen beter. Muziek implementeren binnen een zorginstelling kan ingewikkeld zijn.

Het Music4five systeem biedt dé complete oplossing: Hardware, Software, Muziek én Service. 

Unieke Smart Hoofdtelefoon
Bevat embedded software, touchscreen en ingebouwde geheugen met muzieklijsten. Werkt volledig autonoom, onafhankelijk van externe apparaten en draadloze verbindingen.

Wetenschappelijke muzieklijsten
Samengesteld door topwetenschappers van het Erasmus MC. Effectieve muziek in allerlei genres.

Intuïtieve software
Samen met een touchscreen zorgt ervoor dat er op de hoofdtelefoon de meest effectieve muzieklijst gekozen kan worden.

Verbindende Server
Een lokaal geplaatste server en ioT technologie zorgen voor een real time verbinding met de leverancier.

Uitstekende Service
Deskundige hulp bij implementatie én daarna.

Hoe het werkt
Voor het toedienen van Music4five zijn eenvoudige handelingen van een zorgverlener nodig, overhandigen, innemen, reinigen en opladen. In veel gevallen kan de patiënt  de rest doen.

Music4five is een product van:

Marktleider in patiënten hoofdtelefoons
Binnen de Nederlandse en Duitse markt is MSupport een gevestigde leverancier van patiënten hoofdtelefoons voor het kijken van TV en luisteren naar muziek tijdens een ziekenhuisopname. In vrijwel elke ziekenhuis in Nederland is een door MSupport geproduceerde hoofdtelefoon te vinden.

Achtergrond in audiosystemen
MSupport is altijd actief geweest in de wereld van audiosystemen voor sightseeing tours en was zelfs betrokken bij de ontwikkeling van het allereerste meertalige audiosysteem in een sightseeing bus.

Kwaliteit, duurzaam en eerlijk
Onze missie is altijd geweest om voor een goede prijs een eerlijk product te leveren. Dit houdt in dat wij strenge eisen stellen aan de fabrieken waar wij mee samenwerken. Zo moeten alle werknemers een eerlijke loon krijgen en accepteren wij geen arbeiders onder de 16 jaar.

Verder zorgen wij dat al onze producten voldoen aan de strenge EU regelgeving en testen onze producten in onafhankelijke testcentra.

Duurzaamheid is ook voor ons een belangrijk onderwerp. Wij proberen zo  efficiënt mogelijk te transporteren en streven naar minimale doch noodzakelijke  verpakkingen.

​Servicegericht
Service staat bij ons hoog in het vaandel. Het is misschien een cliché, maar wij zijn pas tevreden als de klant gelukkig is. 

Afbeelding van Pim van der Hoorn

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met: