Reuma Nederland

logo Reuma Nederland
Website: www.reumanederland.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Investeerder, Research & Development
KvK nummer: 40408531
Careers: Jobs

Adres

Jan van Breemenstraat 4
1056 AB
AMSTERDAM
Netherlands
Wrist Body Towfiqu Barbhuiya 3Asivdsznhg Unsplash

Samen zorgen voor beweging

Een betere kwaliteit van leven met reuma, dat is het doel van ReumaNederland. Met onderzoek naar betere behandelingen, betrouwbare informatie en aandacht voor de belangen van mensen met reuma.

Een betere kwaliteit van leven met reuma, dat is het doel van ReumaNederland. Aan dat doel werken we samen met mensen met reuma, artsen en onderzoekers, en daarvoor brengen we politiek, zorg en bedrijfsleven in beweging. ReumaNederland gaat voor de beste kennis en oplossingen. Met betrouwbare informatie, belangenbehartiging en financiering van wetenschappelijk onderzoek.

Over reuma
Meer dan twee miljoen Nederlanders hebben reuma, waarbij artrose het meest voorkomt. Reuma beperkt je - thuis, op school, op het werk. Door ernstige pijn en vermoeidheid, beschadigde spieren en gewrichten die moeilijk bewegen.

Wat wij doen
ReumaNederland gaat voor de beste kennis en oplossingen. Met betrouwbare informatie, belangenbehartiging en financiering van baanbrekende initiatieven en wetenschappelijk onderzoek dat tot de wereldtop behoort. Zodat mensen met reuma nu beter en straks zonder belemmeringen kunnen meedoen in de samenleving.

Afbeelding van Casper Smeets

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met: