Technologie & Zorg Academie (TZA)

logo Technologie & Zorg Academie (TZA)
Website: www.tza.nu
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Thuiszorg
KvK nummer: 70370532

Adres

Wethouder Beversstraat 165
7543 BK
Enschede
Nederland

Social

TSA VR Bril Met Client

De Technologie & Zorg Academie (TZA) is hét regionale innovatieve leerwerk-, test- en oefencentrum op het gebied van zorgtechnologie en toepassingen gericht op het behoud van zelfstandigheid en zelfredzaamheid in de thuissituatie. In een vernieuwende omgeving kunnen studenten, professionals en belangstellenden kennis maken met ontwikkelingen en trends. De TZA is een netwerkorganisatie van (zorg)ondernemers, overheid en onderwijs.


De TZA begeleidt bij bewustwording, adoptie en acceptatie van zorgtechnologie in de praktijk

De Technologie & Zorg Academie (TZA) is een coöperatieve vereniging van (zorg) ondernemers, overheid en onderwijs.

Wij bieden (zorg)professionals, producenten en studenten een platform rond innovaties in de zorg, gericht op behoud van zelfstandigheid en zelfredzaamheid in de thuissituatie. Denk aan e-health, domotica en zorg op afstand. Bij de TZA kun je oefenen, testen en leren werken met zorgtechnologie.

Een innovatieve leer-, werk-, oefen- en testomgeving

De Technologie & Zorg Academie (TZA) biedt een inspirerende state-of-the-art-omgeving. In deze omgeving kunnen studenten en professionals kennismaken met ontwikkelingen gericht op behoud van zelfstandigheid en zelfredzaamheid in de thuissituatie. De grondleggers van de TZA zijn: ROC van Twente, Livio, Loogisch, Loohuis Installatietechnieken, Roessingh Research & Development en de Gemeente Enschede.

 

Afbeelding van Corine Böhmers

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Corine Böhmers Innovatiemanager