The eNose Company

logo The eNose Company
Website: www.enose.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: eHealth, Medical devices
KvK nummer: 57490716

Adres

Industrieweg 85
7202 CA
Zutphen
Nederland

Social

Enose Cartoon

Better diagnostics are just a breath away.

The eNose Company wil met de aeoNose, een draagbare ademanalyse-tool, elke drempel wegnemen die vroegtijdige detectie van aandoeningen als long- en darmkanker in de weg staat. Met als doel om levens te redden en overbodige zorg te voorkomen.

Longkankerdetectie met de aeoNose

De lucht die we uitademen weerspiegelt onze gezondheid. Stoffen die uit het lichaam via de adem vrijkomen (vluchtige organische stoffen of VOC’s) kunnen uitstekend worden gebruikt om vast te stellen of iemand ziek is of niet. Een ziekte kan de specifieke samenstelling van stoffen die via de adem vrijkomen veranderen. Tijdens de jarenlange ontwikkeling van aeoNose worden deze ‘vingerafdrukken’ gebruikt om de aeoNose te trainen, zodat deze longkanker herkent en kan voorspellen.

Darmkankerdetectie met de aeoNose
De lucht die we uitademen weerspiegelt onze gezondheid. Stoffen die uit het lichaam via de adem vrijkomen (vluchtige organische stoffen of VOC’s) kunnen uitstekend worden gebruikt om vast te stellen of iemand ziek is of niet. Een ziekte kan de specifieke samenstelling van stoffen die via de adem vrijkomen veranderen. Tijdens de jarenlange ontwikkeling van aeoNose worden deze ‘vingerafdrukken’ gebruikt om de aeoNose te trainen, zodat deze darmkanker herkent en kan voorspellen.

COVID-19 detectie met de aeoNose
Ademhalen is het verversen van de lucht in de longen. De lucht die we uitademen weerspiegelt onze gezondheid. Stoffen die uit het lichaam via de adem vrijkomen (vluchtige organische stoffen of VOC’s) kunnen uitstekend worden gebruikt om vast te stellen of iemand ziek is of niet. Een ziekte kan de specifieke samenstelling van stoffen die via de adem vrijkomen namelijk veranderen. Tijdens de jarenlange ontwikkeling van aeoNose worden deze ‘vingerafdrukken’ gebruikt om de aeoNose te trainen, zodat deze ziektes herkent en kan voorspellen.

Afbeelding van Casper Smeets

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met: