Healthvalley Partners

Health Valley 2022

Om zo lang en gelukkig mogelijk te kunnen leven in een goede gezondheid, is het nodig dat wij blijven innoveren in de zorg. Dag in dag uit zijn we met elkaar in binnen- en buitenland vooruitstrevend bezig, om onze (leeftijds-)grens te verleggen. En precies in het centrale punt van deze uitdaging ligt al jaren de kracht van Health Valley, namelijk: Connect

Fusie met Health Innovation Park

Onlangs hebben wij onze ambitie aangepast en vanaf 1 januari 2022 gaan we ons netwerk uitbreiden. Bij een nieuw netwerk en aangescherpte ambitie, hoort natuurlijk ook een passend partnerpakket, waarover wij onze huidige en potentiële partners en andere geïnteresseerden graag willen informeren. 

Nieuw zorginnovatienetwerk van Europa

Vanaf 2022 bundelen wij onze krachten met Health Innovation Park (HIP), om zo voor onze partners gezamenlijk het meest vooruitstrevende zorginnovatienetwerk van Europa te kunnen gaan vormen. Met onze wortels in Gelderland en Overijssel versterken we hiermee het profiel van Oost-Nederland als toonaangevende regio op het gebied van Life Sciences, Medtech & Health. We treden voor op als hét (inter)-nationale netwerk, met als naam ‘Health Valley’, om vraagstukken uit de zorg te identificeren en te verbinden aan het bedrijfsleven en de kennisinstellingen. Daarmee kunnen we innovatieve technologische oplossingen versneld toepassen en opschalen, zodat we bijdragen aan passende zorg met en voor de eindgebruiker.

Op-maat-partnerpakketten 2022

Onze partners hebben een eigen innovatiemanager en samen met hem of haar gaan bedrijven/organisaties, zorgaanbiederskennisinstellingenoverheden en associate partners jaarlijks aan de slag om het partnership op-maat invulling te geven, zodat we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Partnerpakketten voor 2022 zijn onderverdeeld in drie onderdelen: Connect is de spil waar alles in ons netwerk om draait en daarnaast gaan we ook hands-on aan de slag onder de noemer ‘Challenge’ en ‘Grow’.

Harry Van Dorenmalen (1)

Harry van Dorenmalen

Voorzitter bestuur Health Valley

+31850230562

Chris Doomernik

Chris Doomernik

Algemeen directeur

+31610560710

Delen: LinkedIn logo