Money Fund Towfiqu Barbhuiya Joqwsi9u XM Unsplash

Nieuwe partner uitgelicht: ZorgSubsidieKalender

ZorgSubsidieKalender is sinds kort partner van Health Valley. Als specialist in fondsen en subsidies voor Zorg en Welzijn een goede aanvulling aan het netwerk van Health Valley.

Stance van Heijst, directeur ZorgSubsidieKalender: "Wij zijn erg blij om partner te zijn van Health Valley. Zo kunnen we een inhoudelijke bijdrage leveren aan het netwerk op het gebied van advies over fondsen en subsidies voor Zorg en Welzijn. We kijken uit naar een fijne samenwerking met Health Valley en de andere partners!”

Over ZorgSubsidieKalender

"Veel Zorg en Welzijn organisaties hebben goede ideeën voor innovatieve projecten of bijzondere doelgroepen maar zij vinden het vaak moeilijk om de juiste subsidies en fondsen te vinden en succesvol aan te vragen. Met de ZorgSubsidieKalender helpen wij hen bij het vinden en aanvragen van de juiste regelingen."

Aanbod

ZorgSubsidieKalender helpt klanten op drie manieren:

  1. In onze database vind je ruim 1.000 fondsen en subsidies. Deze wordt dagelijks geactualiseerd en maandelijks voegen wij gemiddeld 50 nieuwe regelingen toe. Dus je mist nooit meer een deadline!
  2. Wij leren onze klanten om zelf subsidies en fondsen te werven via online, live en incompany trainingen. Ook geven wij workshops en presentaties op congressen.
  3. Daarnaast geven wij advies over subsidie- en fondsenwerving. Denk aan concrete schrijfhulp of advies bij het opzetten van een intern subsidiebureau.”

Op 14 september om 10.00 uur organiseert Health Valley samen met ZorgSubsidieKalender het webinar 'Ontdek 1.000 actuele fondsen, subsidies en andere geldpotjes voor jouw project’. Meld je aan! 

Delen: LinkedIn logo