Medica 2022 Dusseldorf

Terugblik MEDICA busreis

In alle vroegte, reisden onze collega’s en voor deze dag hosts Corine Böhmers en Michelle Schuurmans met ruim 22 personen, met de bus op dinsdag 15 november af naar de MEDICA in Düsseldorf. In de bus was er direct veel ruimte om met elkaar te netwerken en kennis uit te wisselen.

We gingen op reis met vertegenwoordigers van partnerorganisaties (o.a. World Trade Center Twente, AimValley, Holland Innovative, Roessingh Research and Development, Tico Care, Oost NL, Innokas Medical, Streasure4Health, University of Twente, Genus Care) maar ook en andere enthousiaste ondernemers uit Oost-Nederland.

Op medische vakbeurs was er volop mogelijkheid tot het spotten van nieuwe innovaties, het bijwonen van symposia en meerdere manieren om te netwerken, met wel 170+ verschillende nationaliteiten.

Uiteraard hebben onze collega’s ook een bezoekje gebracht bij onze Health Valley partners, die ook aanwezig waren op de beurs en hun nieuwste zorginnovatie toonden:

  • inMotion VR
  • Indes / esense
  • Future Diagnostics Group
  • Micro-Cosmos
  • Linxens

Gedurende de dag zijn ook voorbereidingen getroffen (met o.a. Minnesota Trade Office, Destination Medical Center (DMC), Surmodics, Inc.) voor de GO4EXPORT reis naar Minnesota in april 2023. We zijn op zoek naar 5 ondernemers die zaken willen doen in Minnesota op MedTech gebied. Als je hiervoor belangstelling hebt, neem dan contact op met innovatiemanager Corine Böhmers.

Aan het einde van de dag konden onze medereizigers ook nog nieuwe verbindingen leggen, bij de exclusieve gezellige netwerkborrel op het Health~Holland paviljoen.

Kortom, een geslaagde dag... die in het teken stond van Connect, Challenge en Grow!

 

Met dank aan onze partners:
Delen: LinkedIn logo