Go For It Brett Jordan Mhs7g Q 6Me Unsplash

Vacature: Innovatiemanager

Wil jij bijdragen aan de transformatie van de gezondheidszorg door innovatie en samenwerking? Dan komen we graag in contact met jou!

In verband met uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een innovatiemanager met een focus op de regio Zwolle-Apeldoorn-Zutphen-Deventer. Daarom zijn we op zoek naar kandidaten die bij voorkeur woonachtig zijn in Overijssel of Oost-Nederland.

Over ons
Health Valley is hét zorginnovatienetwerk van Nederland. Om de zorg toegankelijk, betaalbaar en van goede kwaliteit te houden, zetten wij ons dagelijks in om digitalisering en innovaties in de zorg te versnellen. De bijna 200 partners zijn verspreid over het land en vormen tezamen een landelijk netwerk met internationale ambities. Wij versnellen innovatie door middel van een succesvolle aanpak bestaande uit drie belangrijke rollen: Connect, Challenge en Grow. 

Als innovatiemanager bij hét zorgnetwerk van Nederland is geen dag hetzelfde. Innovatiemanager Pim van der Hoorn Philipsen licht toe waarom dat leuk is: “Voor onze gewaardeerde partners is het belangrijk dat ze zich gehoord voelen en dat hun behoeften worden begrepen. Bij Health Valley omarmen we innovatie als een kans om inspirerende uitdagingen aan te gaan, en we staan klaar om samen met partners op zoek te gaan naar doeltreffende oplossingen. Of het nu gaat om het verkennen van subsidiemogelijkheden, het verbinden van vraag en aanbod of het bevorderen van samenwerking tussen diverse belanghebbenden. Wij geloven in de kracht van collectieve inspanningen en zijn overtuigd van de waarde van co-creatie. Het is leuk werk om zichtbaar en effectief vooruitgang te kunnen boeken.’’ 


Functieomschrijving

 • Als innovatiemanager werk je samen met bedrijven, kennisinstellingen en zorgpartijen om innovatieve plannen tot leven te brengen. Je fungeert als een proactieve bruggenbouwer die vragen van bedrijven verbindt met de kennis, technologie en markt van zorg, onderzoek en onderwijsinstellingen.
 • Als linking pin stel je plannen op en leid je projecten bij regionale, nationale en internationale innovatieprojecten op het gebied van gezondheid en technologie.
 • Jij bent het aanspreekpunt voor onze partners en voorziet hen van waardevol advies en informatie.
 • Jouw actieterrein strekt zich uit van regionaal tot nationaal en internationaal. Je onderhoudt bestaande relaties en breidt ons netwerk uit door nieuwe partners aan te trekken.
 • Bovendien bied je individueel advies en business support aan startups en scale-ups, gericht op het verbeteren van zorgproducten, -processen en -diensten. Denk ook aan het verfijnen van technologie en het ontwikkelen van waardeproposities en verdienmodellen. Passende financiering hoort daar ook bij.
 • Je draagt bij aan de inhoudelijke programmering van evenementen, geeft onze partners een podium en je treedt op als moderator. Ook vertegenwoordig je ons netwerk bij evenementen georganiseerd door partners.

Jouw profiel

 • Afgeronde WO-opleiding en minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Bewezen kennis en ervaring in projectmanagement en relatiebeheer.
 • Een passie voor innovatie, ondernemerschap en technologie in de gezondheidszorg.
 • Een enthousiaste zelfstarter met klant- en resultaatgerichtheid, sterke communicatieve vaardigheden en een focus op kansen en mogelijkheden.
 • Je haalt voldoening uit het versterken van samenwerkingen met netwerkpartners en hebt daadkracht en enthousiasme om acties in resultaten om te zetten..
 • Je spreekt de taal van zowel zorgverleners als ondernemers en het is een voordeel als je een netwerk hebt in Life Sciences, Medtech & Health.
 • Ervaring in het verstrekken van business support is een pluspunt, of je hebt deze kennis opgedaan tijdens je opleiding.
 • Je werkt graag zelfstandig en bent tevens een teamspeler.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, en kennis van het Duits is een pré.
 • Je beschikt over een rijbewijs en een auto, aangezien je regelmatig onderweg zult zijn.

Word jij onze nieuwe innovatiemanager? Sluit je aan bij ons team en help mee aan de transformatie van de gezondheidszorg door innovatie en samenwerking. Wij bieden een baan waar vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Je wordt onderdeel van een team dat gedreven is om de wereld van de gezondheidszorg te veranderen.

Wat bieden we jou?

 • Een competitief salaris tot € 6.654,- bruto per maand op fulltime basis (afhankelijk van ervaring).
 • Een laptop en telefoon om je werk efficiënt en flexibel uit te voeren.
 • Een reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken.
 • Een royale jaarlijkse vakantiedagenregeling van 30 dagen om te ontspannen en op te laden.
 • Mogelijkheid tot pensioenopbouw voor je toekomstige financiële zekerheid.
 • Een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging.
 • Een flexibele werkweek van 32 tot 40 uur waarbij je zowel vanuit onze kantoren in Nijmegen en Zwolle, op locatie bij partners, en/of vanuit huis kunt werken.

Interesse?
Herken jij jezelf in het profiel van een gedreven innovatiemanager? Wacht dan niet langer en solliciteer direct (maar uiterlijk 13 juni). Mail je CV met motivatie naar secretariaat@healthvalley.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdag 18 juni. Mogelijke vervolg gesprekken staan gepland op woensdag 26 juni in de middag. Wij vragen je rekening te houden met deze data. De beoogde startdatum is 1 augustus 2024.

Meer informatie
Heb je vragen over de vacature of wil je meer weten over ons? Neem dan gerust contact op met Egbert-Jan Bögels, directeur van Health Valley, via telefoonnummer 06-1585 2499. 

Health Valley gaat zorgvuldig om met de privacy van sollicitanten. Voor meer informatie zie het privacyverklaring sollicitanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Delen: LinkedIn logo