Samen Kwiek

Type event: Officiële lancering
Datum: 27 juni 2024
Tijd: 14.00 uur - 16.30 uur
Organisatie: dRural, Health Valley Netherlands, Rijnstate, Pact Care
Deelname:
Aantal aanmeldingen: 1
Locatie:
Dorpshuis Angeren
Emmastraat 23
6687 BP Angeren
Event header

Wij nodigen je graag uit voor de feestelijk lancering van Samen Kwiek op donderdag 27 juni 2024! Tijdens deze lanceringsbijeenkomst staan er interessante sprekers op het podium en worden er verschillende workshops aangeboden. Tevens zullen de service providers, die via de open calls van Samen Kwiek subsidie hebben ontvangen, zich presenteren op de beursvloer.  Kortom, een middag vol inspiratie en netwerkmogelijkheden waar we jou graag voor uitnodigen!

Inloop vanaf 13.45 uur, start om 14.00 uur, eindtijd 16.30 uur. Deelname is gratis. Meer details over de invulling en het exacte programma volgen nog!

Samen Kwiek is een digitaal dienstenplatform dat ontwikkeld is in een domeinoverstijgende samenwerking tussen Rijnstate, gemeente Lingewaard, Stichting Welzijn Lingewaard, Health Valley Netherlands en PactCare. Op het platform staat al het aanbod in Lingewaard op het gebied van welzijn, zorg, gezonde leefstijl en sport. Denk aan wandelclubs of biljartmiddagen maar ook aan fysiotherapie. Met Samen Kwiek kunnen welzijns- en zorgprofessionals uit de nulde, eerste, tweede en derde lijn makkelijk inzetten op preventie. Zij kunnen inwoners, cliënten en patiënten eenvoudig doorverwijzen naar een activiteit of zorg die bij ze past, en waar ze zich blij en gezonder door voelen. Zo voorkomen we onnodige (ziekenhuis)zorg.  

Aanmelden: