Deltion College

logo Deltion College
Website: www.deltion.nl
Organisatietype: Kennisinstelling
Specialisatie: MBO
KvK nummer: 41025416
Careers: Jobs

Adres

Mozartlaan 15
8031 AB
Zwolle
Nederland

Social

Deltion College 2019 DELTION HRD 118

Het Deltion College is een Regionaal Opleidingen Centrum (ROC) dat actief is in bijna alle werkvelden. Het college verzorgt voor ruim 20.000 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau.

Bij het Deltion College werken ruim 1.800 medewerkers als docent, instructeur of in diverse staffuncties.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleert Deltion studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.

Practoraat Gezondheid & Technologie

Eén van de uitdagingen waar de maatschappij voor staat, is hoe in de toekomst goede zorg geleverd kan worden. De zorgvraag neemt toe en het aantal zorgprofessionals neemt af. Hoe geef je dan vorm aan ‘De Juiste Zorg op de Juiste Plek’ – en op het juiste moment? Technologie kan daarin van toegevoegde waarde zijn. Dat vraagt van (toekomstige) zorg- en welzijnsprofessionals dat ze de toepassingen van die technologie kennen. En dat ze de vaardigheden hebben om die in te zetten. En het vraagt van technici en ICT’ers dat zij toepassingen ontwikkelen waar zorgdoelgroepen mee kunnen werken.

Deltion geeft (aankomend) zorg- en welzijnsmedewerkers ruim baan op gebied van nieuwe technologie in de context van mens en gezondheid. Deltion stimuleert innovatief vakmanschap: een open en lerende houding, nieuwsgierig en onderzoekend, adaptief, met het vermogen je aan te passen aan nieuwe situaties en innovaties verder te brengen in je werk. Eén van de manieren waarop Deltion dit doet, is met het Practoraat Gezondheid & Technologie.
Afbeelding van Wil Philipsen

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Wil Philipsen Innovatiemanager