LeoVanWoerden.com

logo LeoVanWoerden.com
Website: www.leovanwoerden.com
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Gezondheid & Welzijn
KvK nummer: 90900561

Adres

Laantje van Bruijn 1
1262 AT
Blaricum
Nederland

Social

Leo Van Woerden 1

Ik ben Leo van Woerden, een gepassioneerde biohacker en neurofysioloog. Het is mijn missie om mensen te helpen het maximale uit hun leven te halen.

Na mijn diagnose ADHD op jonge leeftijd, ben ik me gaan verdiepen in de werking van de hersenen. Na meer dan 20 jaar studie en ervaring heb ik ontdekt dat optimale slaap en balans tussen breinritmes cruciaal zijn voor gezondheid, groei en geluk.

Ik deel mijn kennis graag via interactieve en persoonlijk aangepaste trainingen en keynotes, waarbij ik neurowetenschap en mijn drumskills combineer. Deze entertainende aanpak zorgt voor effectieve slaaptrainingen, zoals ik doe als spreker over slaap.

Ik help je de controle te krijgen en motiveer je om blijvende veranderingen door te voeren.

Optimaliseer je brein

Verandering is een uitdaging, vooral als je niet weet waar te beginnen. Misschien denk je dat je een gezonde levensstijl hebt, maar je hebt geen idee welke aanpassingen echt het verschil zullen maken voor je welzijn.

In een drukke maatschappij is het vinden van balans en een goede nachtrust niet altijd eenvoudig. Maar weet je wat? Het is mogelijk! 

Je brein is het meest complexe orgaan dat we kennen. Het heeft 5 breinversnellingen met elk een uniek doel, en jij kunt en moet deze benutten. Als je bekend raakt met deze handleiding, kun je je brein optimaliseren en een vitaler, energieker, mentaal veerkrachtiger en gelukkiger leven leiden.

Afbeelding van Pim van der Hoorn

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met: