Medisch Spectrum Twente (MST)

logo Medisch Spectrum Twente (MST)
Website: www.mst.nl
Organisatietype: Zorginstelling
Specialisatie: Algemeen Ziekenhuis
KvK nummer: 41029722
Careers: Jobs

Adres

Koningsplein 1
7512 KZ
Enschede
Nederland
MST Background Homepage

Medisch Spectrum Twente (MST) is één van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen. Het traumacentrum van MST heeft een regionale traumafunctie en MST is voorzitter van één van de elf landelijke ROAZ (Regionaal Overleg Acute Zorg). In MST, waar iedereen terecht kan voor alle zorg, werken 3590 medewerkers, onder wie 250 medisch specialisten waarvan 8 hoogleraren.

De missie: het bevorderen van gezondheid in de regio Twente in nauwe samenwerking met regionale zorgpartners, het opleiden van nieuwe zorgprofessionals en het verrichten van wetenschappelijk onderzoek.

In 2016 is een volledig nieuw ziekenhuis met een uiterst modern OK-complex geopend in de hoofdlocatie in Enschede. Daarnaast zijn patiënten welkom in de buitenpoliklinieken in Oldenzaal en Haaksbergen, waardoor goede zorg altijd dichtbij is.

MST is onderdeel van Santeon, de ziekenhuisgroep van zeven topklinische ziekenhuizen die als doel heeft de medische zorg te verbeteren door continue vernieuwing. Via het Santeon Value Based Health Care (VBHC) programma vergelijken we uitkomsten en processen van ruim vijftien zorgpaden. Zo leren we van elkaar en verbeteren we de zorg voor onze patiënten.

 

Afbeelding van Corine Böhmers

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Corine Böhmers Innovatiemanager