World Trade Center Twente

logo World Trade Center Twente
Website: www.wtctwente.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Netwerkorganisatie
KvK nummer: 08189288
Careers: Jobs

Adres

Industrieplein 1
7553 LL
Hengelo
Netherlands
Business Event Headway F2krf Qfcqw Unsplash

Het World Trade Center Twente is hét aanspreekpunt in de regio over internationaal zakendoen. De WTC Twente Business Club is hét platform waar kennis en ervaring over internationaal zakendoen wordt uitgewisseld. De diverse services, zoals handelsinformatie, trainingen, coaching, economische missies, soft landing, huisvestingsmogelijkheden en het Expat Center ondersteunen de ondernemer verder bij zijn internationale ambities.

Missie

Het World Trade Center Twente stimuleert internationaal ondernemerschap en verbinding. Voor iedere ondernemer met internationale focus en ambitie én voor expats voegt het World Trade Center Twente waarde toe. Dit doen we met ons uniek internationale netwerk, onze tailor-made dienstverlening en onze pro-actieve houding. Onze mensen zijn experts en hét aanspreekpunt voor relevante kennis over internationaal zakendoen.

Visie

Internationaal zakendoen biedt groeikansen voor alle ondernemers. Het World Trade Center Twente is hét vliegwiel voor internationaal ondernemerschap. Wij zijn het centrale platform voor én de koploper in internationale verbindingen, waarbij onze mensen staan voor jouw succes. Met onze relevante kennis, ons wereldwijde netwerk en ons tailor-made dienstenpakket maken wij grenzeloos ondernemen succesvol.

Onze beloften

  • WTC Twente draagt bij aan economische groei van de regio en opdrachtgevers. Wij geloven dat groei in welvaart en welzijn mede ontstaat door internationale handel
  • WTC Twente combineert een internationale focus met persoonlijke dienstverlening
  • WTC Twente is actief betrokken bij haar opdrachtgevers en focust daarbij bewust op de organisatiedoelstellingen van de opdrachtgever

WTC Twente

Afbeelding van Corine Böhmers

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Corine Böhmers Innovatiemanager