Heemskerk Innovative Technology

logo Heemskerk Innovative Technology
Website: www.heemskerk-innovative.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Robotica
KvK nummer: 28117778
Careers: Jobs

Adres

Rotterdamseweg 183C
2629 CD
Delft
Nederland

Social

HIT Heemskerk Innovative Technology Cock Heemskerk

Heemskerk Innovative Technology B.V. (HiT) is a research and engineering company specialized in Remote Handling. HiT is positioned at a crossroads of academic research, innovation, development and industry, which makes it a versatile and trustworthy partner in research and development projects.

HiT's research focuses on Haptic Technology and Virtual Reality.

The main customers are in Fusion (ITER I/O, F4E), space industries, manufacturers of capital goods, universities and governmental bodies involved in Remote Handling.

Zorgrobot Rose

Robot Rose is een servicerobot die ouderen en mensen met een beperking helpt bij hun dagelijkse activiteiten, zoals hulp bij het boodschappen uitpakken, tafel dekken, drinken halen en schoonmaken. Rose is een manier om mensen zelfstandiger te maken en tegelijkertijd de zorg te ondersteunen. Wij geloven in een betere zorg voor iedereen, ondersteund door Rose.

Proeftuinen

Bij Heemskerk Innovative Technology wordt onderzoek verricht naar de meerwaarde van robotica in de zorg. Dat wordt getoetst in testdagen bij de proeftuinen. Na de testen reageren de mensen altijd positief. Het blijkt dat mensen vinden dat de robot hun onafhankelijkheid en hun sociaal contact bevorderd en dat is voor ouderen een groot pluspunt.

Mogelijkheden

Bij Heemskerk Innovative Technology werken we heel hard aan de doorontwikkeling van de zorgrobot Rose. Daarbij richten we ons vooral op het autonoom maken van de handelingen. Via Robot Rose is ook beeldschermzorg mogelijk. Artsen en zorgmedewerkers kunnen via hun eigen tablets visuele inspecties doen en met cliënten praten. Rose is de manier om mensen zelfstandiger te maken en tegelijkertijd de zorg te ondersteunen.

Meer informatie: robot-rose.nl

Afbeelding van Casper Smeets

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met: