Microphone Event Kane Reinholdtsen Letdkk7whqk Unsplash

Terugblik deelname Health Valley Zorg & ICT Beurs

It's a wrap... en wat kijken we terug op 3 mooie dagen met onze partners! Op 14, 15 en 16 juni waren 12 partners uit het netwerk van Health Valley aanwezig op de Zorg & ICT beurs in Utrecht, onderdeel van de Dutch Health Week.

Samen vertegenwoordig(d)en zij hét zorginnovatie ecosysteem van Oost-Nederland. Het is de eerste keer dat Health Valley aanwezig was op deze toonaangevende beurs. Op de beursvloer waren de laatste ontwikkelingen en innovaties die bijdragen aan de transformatie naar een duurzame en toekomstbestendige zorg te zien.

Een kleine greep uit de ervaringen:

Ronald Westerhof van Frontvision:
"In de fase waarin we zitten met ons bedrijf, was het een mooie kans om hier te kunnen staan. Ik heb veel interessante mensen gesproken, die mij in de zorgorganisatie weer een stap verder kunnen helpen met onze software tool die een controller of HR-manager helpt in het managen van de capaciteit van een zorginstelling!"

Tessa van Rooij en Luc Hunnekens van Tinybots:
"Leuk om weer mensen live te spreken over ons hulpmiddel Tessa en samen te ontdekken hoe Tessa cliënten kan helpen in organisaties om de zorg verder te helpen."

Stance van Heijst van ZorgSubsidieKalender:
"Ik vond het leuk met mensen te praten die projecten hebben die wij verder kunnen helpen met enerzijds zicht geven op subsidies en fondsen en anderzijds om onze kennis te delen over projectontwikkeling."

Rob Key van PostNL:
“PostNL wordt misschien niet direct gezien als een partij om mee samen te werken in de zorg. Echter vraagt de zorg vraagt om verandering, 70 tot 80 % in de zorgprocessen bestaat uit logistiek. Wij als Post NL willen de zorg slimmer organiseren en vinden het belangrijk om met zorgpartijen, waaronder op deze beurs in gesprek hierover te gaan!"

Richard Hallink van Moovd:
"We zijn erg blij met deze kans, het geheel is goed georganiseerd en we hebben veel klanten gesproken, maar ook nieuwe leads gegenereerd. We hebben nog meer mensen laten zien dat Moovd helpt bij digitale therapie door middel van digitale EMDR en virtual reality."

Luuk Doornebosch van Heemskerk Innovative Technology:
"We hebben veel interessante zorgmedewerkers en andere interessante leads gesproken die geïnteresseerd zijn om onze servicerobot te integreren in hun systemen. Fijn om ook vanuit de zorg te horen hoe zij er tegenaan kijken en dat onze ontwikkeling in de goede richting zit. De robot ondersteunt zorgprofessionals en cliënten om meer eigen regie te kunnen geven."

Deelnemende partners aan de Zorg & ICT beurs:
Delen: LinkedIn logo