OZOverbindzorg

logo OZOverbindzorg
Website: www.ozoverbindzorg.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Gezondheid & Welzijn, Jeugdzorg, Ouderenzorg, Thuiszorg
KvK nummer: 72990066

Adres

Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ
Zwolle
Nederland

Social

Care Holding Hands National Cancer Institute Bxxgtqew1m4 Unsplash

OZO is het communicatie- en samenwerkingsplatform dat de juiste mensen, organisaties en informatie bij elkaar brengt. 

 

OZOverbindzorg staat voor samenwerking en delen van zorg. Via een eenvoudig platform worden alle partijen (mantelzorgers, familie en zorgverleners) die betrokken zijn bij de zorg en het welzijn van een cliënt samengebracht. Er vormt zich een netwerk rondom de cliënt, waarbij de cliënt bepaalt wie er mee doet. Alle partijen zijn zo beter op de hoogte en de lijntjes zijn kort met teamspirit rondom de cliënt als gevolg. De cliënt is eigenaar zonder belang van één van de betrokken partijen. Resultaat? Commitment bij alle partijen.

Overzicht

OZOverbindzorg vormt een netwerk van zorgverleners rondom de cliënt. Binnen het netwerk kan iedereen gerichte vragen stellen, antwoord geven en signalen afgeven. Alle betrokkenen hebben een eigen rol in het systeem. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van de kennis en kunde van iedereen. Huisartsen of thuiszorg vragen cliënten om deel te nemen en zorgen dat het netwerk wordt aangesloten. Bij de start wordt door de thuiszorg informatie verzameld. De zorg, het welzijn en alle betrokken partijen zijn hierdoor overzichtelijk in beeld.

Communicatie

Door het stellen van vragen en afgeven van signalen worden bijzonderheden in de situatie van de cliënt zichtbaar en kan er tijdig bijgestuurd worden. Vragen worden beantwoord en signalen met de juiste personen in het netwerk gedeeld. Deelnemers krijgen een e-mailbericht wanneer hun inzet wordt gevraagd. Ideaal is de mogelijkheid om apotheekbestellingen te plaatsen op elk gewenst moment.

Eigen regie

De zelfredzaamheid wordt vergroot doordat de cliënt wordt gestimuleerd zelf deel te nemen aan de samenwerking in het netwerk. Lukt dit niet, dan kan de mantelzorger dit oppakken.

Internet

OZOverbindzorg werkt eenvoudig via een beveiligde internetpagina. Het systeem is makkelijk in gebruik en overal toegankelijk via internet. Zo kan bijvoorbeeld familie op afstand vragen stellen in het netwerk en op de hoogte worden gehouden hoe het gaat.

Afbeelding van Wil Philipsen

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Wil Philipsen Innovatiemanager