Lizz Health

logo Lizz Health
Website: www.lizz.health
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Robotica, eHealth
KvK nummer: 85374105

Adres

Bouwhof 5
6681 WL
Bemmel
Nederland
Liz Health

Liz is een digitale hulp-in-huis voor kwetsbare senioren. Ze helpt zorgprofessionals om op afstand patiënten te begeleiden, zelfrapportages te verzamelen en herstelproces te optimaliseren.

Persoonlijke ondersteuning voor thuis

  • Liz geeft reminders, coacht, verzamelt zelfrapportages, en geeft de patiënt toegang tot achtergrondinformatie.
  • Ontworpen als “digitale assistent” van de zorgprofessional.
  • Passend bij de kwetsbare, digitaal minder vaardige doelgroep.

Wat levert Liz op?

  • Kostenbesparing in de zorg. De inzet van Liz helpen om (op afstand) beter te monitoren en sturen, en daarmee kwaliteit van zorg te verhogen en kosten te besparen.
  • Vergrootte zelfredzaamheid. Liz helpt patiënten om zelf meer grip te krijgen op de behandeling en de resultaten.
  • Door vergrijzing neemt het aantal ouderen toe, terwijl het aantal zorgplekken afneemt. Liz helpt ouderen om langer thuis te wonen in goede gezondheid.

Modules

Slaapproblemen
Liz ondersteunt de persoon met slaapproblemen bij het uitproberen van nieuw gedrag en geeft inzicht in de invloed van de dag op de nacht. Zo helpt Liz de slaaptherapeut diens adviezen te personaliseren.

Ondervoeding
Ouderen met verminderde eetlust worden gestimuleerd vaker te eten en eiwitrijke producten te kiezen. De diëtist kan de adviezen afstemmen op rapportages van de patiënt

Revalidatie
Mensen die revalideren worden door Liz aangemoedigd om wat meer of juist wat minder te bewegen. Video’s van oefeningen of videobellen met de fysiotherapeut helpen om de oefeningen goed uit te voeren.

Liz inzetten in jouw organisatie?

Samen komen we verder dan alleen! Wij staan altijd open voor een gesprek over toekomstige mogelijkheden van Liz. Ben jij een onderzoeker, medisch professional, business consultant, etc. en zie jij mogelijkheden om Liz verder uit te breiden of in te zetten? Laat het ons weten zodat we snel ideeën uit kunnen wisselen.

Zorgassistent Liz is een product van ConnectedCare

Afbeelding van Casper Smeets

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met: