Roessingh Research and Development

logo Roessingh Research and Development
Website: www.rrd.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Research & Development
KvK nummer: 06064173
Careers: Jobs

Adres

Roessinghsbleekweg 33B
7522 AH
Enschede
Nederland

Social

Roessingh Research And Development RRD Depositphotos 71503555 Ds

RRD is een internationaal erkend wetenschappelijk onderzoeksinstituut met een focus op revalidatietechnologie en eHealth, dat werkt aan huidige en toekomstige innovaties in revalidatie en chronische zorg. RRD neemt een unieke positie in tussen de universiteit en de zorgpraktijk.

Met onze gecombineerde kennis van de zorgpraktijk, menselijk bewegen en toegepaste technologie werken wij aan de ontwikkeling van eHealth diensten en revalidatietechnologie om te komen tot persoonsgerichte oplossingen die van cruciaal belang zijn voor een optimale maatschappelijke participatie van de betrokken individuen. Daarnaast gebruiken we onze kennis om cursussen te geven en diensten te verlenen aan andere partijen.

Wij staan altijd open voor nieuwe projecten en samenwerkingen.

Roessingh Concern is de overkoepelende organisatie van de verschillende onderdelen van Roessingh. Hieronder vallen behalve het Roessingh Centrum voor Revalidatie ook Roessingh Research and Development, Steun Roessingh, Roessingh Revalidatie Techniek, Roessingh Kids, RoessinghMedinello, Roessingh Arbeid en 
rdgKompagne
Roessingh Concern is actief in specialistische behandeling en zorg, wetenschappelijk onderzoek en commerciële activiteiten. Deze combinatie van specialistische behandeling en zorg, wetenschappelijk onderzoek en commerciële activiteiten is uniek in Nederland.

Afbeelding van Corine Böhmers

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Corine Böhmers Innovatiemanager