Academy Het Dorp

logo Academy Het Dorp
Website: www.academyhetdorp.nl
Organisatietype: Kennisinstelling
Specialisatie: Business development, Domotica, eHealth, Gezondheid & Welzijn, Huisvesting & Faciliteiten, ICT, Netwerkorganisatie, Netwerkorganisatie, Research & Development, Robotica, Gehandicaptenzorg, GGZ, Ouderenzorg
KvK nummer: 67816851
Careers: Jobs

Adres

Kemperbergerweg 139e
6816 RP
Arnhem
Nederland
Academy Het Dorp Tessa Anne

Wij vinden dat technologie een betere plek verdient binnen de langdurende zorg

Gewone dingen zijn een stuk minder gewoon als je leeft met een beperking. Iets simpels als een pen van de vloer oprapen, het bed opmaken of de was doen is ingewikkelder dan je denkt. Technologie kan hier wat aan doen. Het maakt het leven met een beperking comfortabeler, leuker en vrijer. Daarom geloven we dat de mens én de langdurige zorg technologie nodig heeft. Om dat mogelijk te maken verbinden we zorgorganisaties, bedrijven, kennisinstellingen, overheden, zorgprofessionals en cliënten. En ondersteunen we bij vraagstukken door te onderzoeken, adviseren, begeleiden en implementeren. Met als resultaat dat iedere innovatie een technologie oplevert, die daadwerkelijk waarde toevoegt aan het leven van mensen in de langdurige zorg.

Hoe kunnen we jou verder helpen?

Technologie verdient een betere plek binnen de langdurende zorg. Daarom transformeren we ideeën naar duurzame en schaalbare technologieën. Dit doen we altijd samen met ervaringsdeskundigen en op basis van een resultaatgerichte aanpak. Ontdek in welke fase we jou kunnen helpen:

  1. Idee: Van complexiteit naar kans
  2. Behoefte: Van aanname naar valide behoefte
  3. Oplossing: Van idee naar valide oplossing
  4. Prototype: Van prototype naar marktvalidatie
  5. Implementatie: Duurzame implementatie van product en dienst
Afbeelding van Wil Philipsen

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Wil Philipsen Innovatiemanager