Radboud Universiteit Nijmegen

logo Radboud Universiteit Nijmegen
Website: www.ru.nl
Organisatietype: Kennisinstelling
Specialisatie: WO
KvK nummer: 41055629.3
Careers: Jobs

Adres

Houtlaan 4
6525 XZ
Nijmegen
Nederland
Study Learn Knowledge Anna Earl L2arbuwlhbu Unsplash

This is Radboud University

De Radboud Universiteit is de beste brede, klassieke universiteit van Nederland. Hier komen toponderzoek en hoogwaardig onderwijs samen. 

A Significant Impact

De Radboud Universiteit wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is de boodschap van de nieuwe Strategie van de Radboud Universiteit, die collegevoorzitter Daniël Wigboldus bij de opening van het academisch jaar 2019-2020 presenteerde.

Onze samenleving staat voor complexe uitdagingen die vragen om interdisciplinaire samenwerking. Daarom kiest de Radboud Universiteit nadrukkelijk voor sterke disciplines in de breedte, en samenwerking tussen de disciplines. De universiteit geeft duurzaamheid een prominente plek in onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering. En om het onderwijs in onze samenleving verder te verbeteren, start de universiteit met het Radboud Teaching and Learning Centre. Hier delen docenten en studenten de nieuwste inzichten uit onderzoek op het gebied van onderwijs met elkaar. Deze punten, en meer, zijn terug te lezen in de nieuwe Strategie van de Radboud Universiteit, getiteld ‘A Significant Impact’.

De strategie is tot stand gekomen dankzij inbreng van tal van medewerkers en studenten. Afdelingen van de universiteit baseren hun jaarplannen op deze strategie. Ook individuele medewerkers en studenten zijn van harte uitgenodigd om aan de uitvoering van de strategie  bij te dragen. Gezamenlijk kunnen we veel bereiken en een betekenisvolle bijdrage leveren.

Afbeelding van Egbert-Jan Bogels

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Egbert-Jan Bogels